ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς
Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 35 της από 01-05-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 90), οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.
Τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.
Για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και τον καλύτερο συντονισμό της προσέλευσης των γονέων στο Σχολείο για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείσθε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Διευθυντή του Σχολείου τηλ. 6937385312 για τον προγραμματισμό της ώρας προσέλευσής σας.
τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:
α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Το Πιστοποιητικό το αναζητά αυτεπάγγελτα το σχολείο και δε χρειάζεται να το φέρει ο γονέας. Αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται με Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης μεταφρασμένη στα ελληνικά από επίσημο φορέα.
β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, (το ΑΔΥΜ δίνεται για συμπλήρωση στο γονέα από το σχολείο)
Στην ίδια περίοδο γίνονται και οι εγγραφές για :
Ολοήμερο τμήμα

Για την εγγραφή μαθητών από όλες τις τάξεις του σχολείου στο Ολοήμερο Τμήμα, απαιτούνται :
Α. Αίτηση του γονέα (παραλαμβάνεται από το σχολείο).
Β. Βεβαίωση εργασίας (από τον εργοδότη) ή Κάρτα ανεργίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ (Γ ΤΑΞΗ)